Hogyan segíthetnek a felmérések a globalizáció élvezetében

A mai technológiai fejlődés és a technológiai trendek világában egyre többen fordulnak az internethez a vállalkozásokkal és termékeikkel/szolgáltatásaikkal kapcsolatos információkért. Egy nemrégiben készült felmérés szerint, az emberek több mint 56%-je azt mondta, hogy nem bízik olyan vállalkozásban, amely nem rendelkezik megfelelő, világszerte elérhető honlappal.

Ezek a statisztikák ismételten hangsúlyozzák, hogy vállalkozásának globális szinten kell megjelennie, ha azt akarja, hogy túléljen és virágozzon. Ehhez nem feltétlenül szükséges, hogy a világ minden országában irodákat és fiókokat hozzon létre. Még egy kisvállalkozás is globális státuszt érhet el egy meghatározó online létezéssel, hatékony online marketing stratégiákkal és innovatív kutatási és felmérési technikák.

globalizáció

A globalizáció folytatásakor fontos, hogy megfelelő piackutatást és felméréseket végezzenek, mielőtt új területre vagy termékcsaládba merészkednének. Ez biztosítja, hogy piaci szegmensre/közönségre szabott marketingmódszereket alkalmazhasson, és visszajelzést kapjon meglévő ügyfeleitől és vásárlóitól, és tudja, hogy mit akarnak.

Hasonlóképpen, a munkavállalói elégedettségi felmérések elengedhetetlenek ahhoz, hogy megtudja, mit várnak el az alkalmazottai a vállalkozásától, hogyan bánnak velük, és mit tehet a csapat jobb irányítása és a munkavállalói panaszok hatékony megoldása érdekében. Ez megkönnyíti az üzletvezetést.

Számos más típusú felmérés is elengedhetetlen ahhoz, hogy vállalkozása globális szinten megalapozódjon. Egy másik felmérésből kiderül, hogy a web által befolyásolt értékesítés 2014-ben eléri a $1.409 billió. Ahhoz, hogy a kis- és középvállalkozások is részesülhessenek ebből a tortából, a hatékony online marketing és a felmérések elengedhetetlenek.

SurveyRock felismeri a hatékony online felmérések fontosságát és jelentőségét az Ön üzleti növekedése és globális terjeszkedése szempontjából. A világ több mint 180 országában használják, így most már a világ bármelyik piaci szegmenséhez hozzáférhet, és az ügyfelek széles körét elérheti. Ez exponenciálisan növelheti bevételeit, és létrehozhat egy az egész világra kiterjedő ügyfélkört.

Képes lesz arra, hogy tervezés saját felmérését, és terjessze azt egy testreszabott URL-cím segítségével bármely célpiac és célközönség számára. Ez nem csak azt teszi lehetővé, hogy megértse ügyfelei elvárásait, hanem azt is, hogy felmérje az egyének foglalkoztathatóságát, valamint az adományozók és a pénzintézetek hitelességét (és hajlandóságát), hogy finanszírozást nyújtsanak vállalkozásának.

A globalizáció másik fontos szempontja az online felmérések szempontjából a könnyű megértés. Mivel globálisan gondolkodik, és a világ minden részéről származó ügyfelekkel lép kapcsolatba, a kommunikáció, a kultúra és a nyelv akadályokat jelenthet.

Egy egyszerű megoldás ennek a problémának a leküzdésére az lenne, ha kihasználnánk a nyelv opciót a felmérésekhez. Bármilyen nyelven tervezhet és terjeszthet felméréseket. Ez a technika különösen hasznos, de nem kizárólagosan egy olyan kis létszámú írócég számára, amely minden országból szabadúszó írókat alkalmaz online munkára. Használhatja például egy nonprofit szervezet is, amely adományokat és jótékonysági célokat keres nagy, multinacionális vállalatoktól.

Ha többet szeretne megtudni arról, hogyan élvezheti vállalkozása a globalizáció és a méretgazdaságosság előnyeit, kérjük, látogasson el a következő weboldalra SurveyRock.

Megjegyzések

Hagyj egy választ

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

hu_HUMagyar