Hvordan undersøgelser kan hjælpe dig med at nyde godt af globaliseringen

I dagens verden med teknologiske fremskridt og teknologiske tendenser er der flere og flere mennesker, der henvender sig til internettet for at få oplysninger om virksomheder og deres produkter/services. Ifølge en nylig undersøgelse, mere end 56% af befolkningen sagde, at de ikke har tillid til en virksomhed, der ikke har et ordentligt, globalt tilgængeligt websted.

Disse statistikker understreger endnu en gang behovet for, at din virksomhed skal nå ud på globalt plan, hvis du ønsker at overleve og trives. Dette kræver ikke nødvendigvis, at du opretter kontorer og filialer i alle verdens lande. Selv en mindre virksomhed kan opnå en global status gennem en dominerende online-tilværelse, effektive online-markedsføringsstrategier og innovative forsknings- og undersøgelsesteknikker.

globalisering

Ved globalisering er det vigtigt at foretage passende markedsundersøgelser og undersøgelser, før man kaster sig ud i et nyt område eller en ny produktlinje. Dette sikrer, at du kan anvende markedssegment-/publikumsspecifikke markedsføringsmetoder og få feedback fra dine eksisterende kunder og klienter og vide, hvad de ønsker.

På samme måde er undersøgelser af medarbejdertilfredsheden afgørende for at vide, hvad dine medarbejdere forventer af din virksomhed, hvordan de bliver behandlet, og hvad du kan gøre for at lede dit team bedre og løse medarbejdernes klager effektivt. Dette letter virksomhedsledelsen.

Flere andre typer undersøgelser er afgørende for at etablere din virksomhed på globalt plan. En anden undersøgelse viser, at salget, som påvirkes af internettet i 2014, vil nå op på $1.409 billioner. For at små og mellemstore virksomheder kan få en del af denne kage, er effektiv online markedsføring og undersøgelser en nødvendighed.

SurveyRock erkender vigtigheden af effektive onlineundersøgelser og deres betydning for din virksomheds vækst og globale ekspansion. De anvendes i over 180 lande verden over, og du kan nu få adgang til alle markedssegmenter i verden og nå ud til en bred vifte af kunder. Dette kan øge din indtjening eksponentielt og etablere en kundebase, der strækker sig over hele verden.

Du vil være i stand til at design din egen undersøgelse, og distribuér den med en tilpasset URL til et hvilket som helst målmarked og målgruppe. Dette vil ikke kun give dig mulighed for at forstå dine kunders forventninger, men også hjælpe dig med at vurdere enkeltpersoners beskæftigelsesegnethed og dine donorers og finansielle institutioners troværdighed (og vilje) til at yde finansiering til din virksomhed.

Et andet vigtigt aspekt af globaliseringen, når det gælder onlineundersøgelser, er den lette forståelighed. Når man tænker globalt og interagerer med kunder fra alle dele af verden, kan kommunikation, kultur og sprog være en barriere.

En simpel løsning på dette problem ville være at udnytte sprog mulighed for dine undersøgelser. Du kan designe og distribuere undersøgelser på det sprog, du ønsker. Denne teknik er særlig nyttig, men er ikke begrænset til en mindre skrivevirksomhed, der ansætter freelance skribenter til at arbejde online fra alle lande. Den kan også bruges af f.eks. en nonprofitorganisation, der søger donationer og velgørenhed fra store, multinationale selskaber.

Hvis du vil vide mere om, hvordan din virksomhed kan nyde godt af globalisering og stordriftsfordele, kan du besøge SurveyRock.

Kommentarer

Efterlad et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

da_DKDansk