Nyt websted

Som mange af jer sikkert har bemærket, lancerede vi for et par dage siden en ny version af vores websted (www.surveyrock.com). Vi havde et par grunde til at gøre dette. Først og fremmest fordi jeg ikke kunne lide den oprindelige version! Vi sammensatte den meget hurtigt, så vi kunne lancere SurveyRock og få den i hænderne på vores kunder. Det var vigtigere for os, at vi havde et velfungerende websted med den funktionalitet, man havde brug for til at oprette undersøgelser, end en smuk hjemmeside.

Men nu hvor SurveyRock har været i drift i næsten 3 måneder, var det på tide at opgradere sidens udseende og indhold. Vi havde et par mål, der skulle opfyldes: Det skulle se pænt, moderne og professionelt ud. Det skulle klart forklare, hvilke funktioner og funktioner vi kan tilbyde dig, og vigtigst af alt, vise den fantastiske værdi, du får med Premium abonnementet. Intet af dette blev gjort særlig godt med den oprindelige hjemmeside.

Jeg ville også have en nem måde at kommunikere med vores kunder og alle andre, der var interesserede i at lave en onlineundersøgelse. Derfor blev denne blog født. Vores håb er, at dette vil være et forum, hvor vi kan fortælle dig om nye funktioner, ændringer på webstedet, tips og tricks og alt andet, vi kan komme i tanke om, som vil hjælpe dig med at gøre effektiv brug af SurveyRock. Hvis der nogensinde er noget, vi kan gøre for at hjælpe dig eller forbedre vores tjenester, så lad os endelig vide det!

Kommentarer

Efterlad et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

da_DKDansk