Vægtning og pointgivning ved multiple valg

Ved at tilføje vægte til multiple choice-spørgsmål kan du meget nemt oprette scorede undersøgelser, quizzer eller afstemninger. I spørgsmål 1 kan den første mulighed f.eks. være to point værd, den anden mulighed er et point værd, og de andre muligheder er intet værd. Eller du kan stille dine quizdeltagere et simpelt ja/nej-spørgsmål. "Ja" er 1 point værd og "Nej" er 0 point værd. Denne funktion er tilgængelig på alle betalte konti.

Den samlede score vises på den enkelte resultatside, og når du eksporterer dine data til et regneark (.xls/.csv) eller en SPSS-fil (.sav). Vores Virksomhed eller Virksomhed konto indehavere kan også vise den samlede score til respondenten, så snart han/hun har indsendt sin undersøgelse, ved at tilføje en tak-side.

Følg disse trin for at tilføje point til dine multiple choice-spørgsmål:

Vejledning

Tilføj eller rediger et multiple choice-spørgsmål som sædvanligt.

Opret et nyt multiple choice-spørgsmål

På skærmbilledet Tilføj/rediger spørgsmål med flere valgmuligheder klikker du på "Brug af vægte?" for at tilføje vægtfeltet til hver valgrække.

Klik på knappen "Brug vægte" for at tilføje vægtfeltet

Tilføj dine spørgsmålsvalg og eventuel vægt som hele tal eller decimaltal (f.eks. 2, 3, 1,4, 0,5 osv.). Hvis du har brug for at tilføje flere rækker, skal du blot klikke på "+" nederst, eller klik på ikonet med papirkurven til højre for at slette rækker. I eksemplet nedenfor, hvis respondenten vælger mulighed 1 og 2 for dette spørgsmål, vil hans spørgsmålsresultat være 3,0 (2 + 1,5).

Tilføj vægte til hver valgmulighed

Klik "Tilføj" nederst for at gemme dit spørgsmål og dine valg.

Gå til Rapportering -> Individuelle svar for at se scoren for hver respondent. Vi viser dig de Spørgsmål score, Side score og Samlet score.

Se respondentens individuelle spørgsmål, side og samlede score.

De samme resultater er naturligvis også synlige ved eksport. Her er et eksempel på en eksport af et regneark, hvor vi har fremhævet Spørgsmål score, Side score og Samlet score.

Eksempel på en regnearkseksport, der viser respondentens spørgsmål, side og samlede score.

Der er mange måder at bruge vægte på for at pifte din undersøgelse op. Vi har skitseret en af dem her, men brug din fantasi!

Kommentarer

Efterlad et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

da_DKDansk