Hvorfor SurveyRock til dine behov for onlineundersøgelser?

SurveyRock-logo

Har du nogensinde tænkt over de skridt, der skal tages for at udvide din virksomhed?

Vil du forstå dine kunder og klienter bedre?

Vil du vide, hvad de ønsker af din virksomhed, og hvad de forventer?

Hos SurveyRock tilbyder vi enkle og effektive løsninger til alle dine undersøgelsesbehov. Her er nogle få grunde til hvorfor.

Pålidelige og skræddersyede markedsundersøgelser

SurveyRock giver brugerne mulighed for at oprette spørgeskemaer til mange formål, der hjælper din virksomhed med at udvide og konkurrere på markedet. Vi giver dig en mulighed for at:

 • Udform undersøgelser med spørgsmål på alle internationale sprog, hvilket udvider din markedsbase.
 • Vælg mellem en bred vifte af spørgestile for at sikre passende feedback.
 • Opret et ubegrænset antal undersøgelsesdesigns, så du kan tilpasse dit indhold og matche din virksomheds branding.
 • Forstå og lære dine kunder bedre at kende; udtænke effektive markedsføringsteknikker og salgsstyringsstrategier.
 • Spar på alle unødvendige udgifter til udskrivning, levering og kompilering.
 • Spar på omkostningerne ved at ansætte ekstra personale til analyse af markedsundersøgelser.

Opret dit eget tema

Som mennesker reagerer vi typisk kun på noget, der interesserer os, dvs. noget, der er smukt eller ser tiltalende ud for vores øjne.

Som virksomhed er dine kunder mere tilbøjelige til at svare på spørgeskemaer, der er farverige og har et godt design, præsentation og tema. Det er også nyttigt ud fra et markedsføringsperspektiv at vise et ensartet design eller branding til dine (potentielle) kunder.

SurveyRock leverer spørgeskemaer med foruddefinerede temaindstillinger (for basisbrugere) og tilpassede temaindstillinger (for premium-brugere). Dette vil sikre, at din målgruppe vil reagere på dine spørgeskemaer og ikke afvise det som "bare endnu et spørgeskema".

Se individuelle resultater

Resultaterne af din undersøgelse består af en samlet oversigt over markedets svar og individuelle svar. Det er vigtigt for din virksomhed at analysere de enkelte svar. "Djævelen ligger i detaljerne", som man siger. De bestemmer de individuelle faktorer (såsom livsstil, mode, hobbyer osv.) eller blot specifikke svar, der påvirker din kundes/klients svar, snarere end de overordnede makroøkonomiske faktorer, der styrer de generelle markedsforhold.

SurveyRock premium-pakken giver en opdeling af den samlede svaroversigt i individuelle svar. Dette giver dig mulighed for at gøre dit produkt mere kundeorienteret, bestemme mikroøkonomiske efterspørgselsfaktorer (til brug for prisbeslutninger) og udtænke individuelle kundeincitamenter og præferencer for køb.

Skab din egen målgruppe

Du ønsker måske ikke, at dit spørgeskema skal være til den brede offentlighed. Mange små virksomheder ønsker først at få feedback fra det lokale marked eller distriktsmarkedet. Din virksomhed har måske udviklet en prototype til afprøvning, eller du ønsker først at etablere en hjemmebaseret industri, før du går videre til et internationalt publikum.

SurveyRock respekterer dit privatliv og dit behov for målrettede svar. Vi tilbyder dig et unikt link til dit eget spørgeskema, som du kan distribuere til din egen specifikke målgruppe, udvalgte personer eller blot poste det på din Facebook- eller Twitter-konto for at få en mere generel respons.

Du kan få flere oplysninger på sektion om funktioner på vores websted.

Kommentarer

 • Karol
  November 15, 2014 på 10:55 pm

  var virkelig glad for artiklen, som jeg har tilføjet til mine favoritter.

Efterlad et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

da_DKDansk