Нов уебсайт

Както съм сигурен, че много от вас са забелязали, преди няколко дни стартирахме нова версия на нашия уебсайт (www.surveyrock.com). Имахме няколко причини да направим това. На първо място, първоначалната версия не ми харесваше! Създадохме я много бързо, за да можем да пуснем SurveyRock и да го предадем в ръцете на нашите клиенти. За нас беше по-важно да имаме гладко работещ сайт с необходимата функционалност за създаване на анкети, а не красива начална страница.

Сега обаче, когато SurveyRock работи вече почти три месеца, беше време да обновим външния вид и съдържанието на сайта. Имахме няколко цели, които трябваше да бъдат постигнати: Сайтът трябваше да изглежда добре, модерно и професионално. Трябваше ясно да обясним какви функции и характеристики можем да ви предложим и, най-важното, да покажем страхотната стойност, която получавате с плана Premium. Нищо от това не беше направено много добре с първоначалната начална страница.

Освен това исках да имам лесен начин за комуникация с нашите клиенти и всички, които се интересуват от създаването на онлайн проучване. Ето защо се роди този блог. Надяваме се, че това ще бъде форум, в който ще ви информираме за нови функции, промени в сайта, съвети и трикове и всичко друго, за което можем да се сетим и което ще ви помогне да използвате SurveyRock ефективно. Ако някога има нещо, с което можем да ви помогнем или да подобрим услугите си, моля, просто ни уведомете!

Коментари

Оставете отговор

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

bg_BGБългарски