Защо SurveyRock за нуждите ви от онлайн проучвания?

SurveyRock лого

Мислили ли сте някога за стъпките, които трябва да предприемете, за да разширите бизнеса си?

Искате ли да разберете по-добре своите клиенти и потребители?

Искате ли да знаете какво искат от вашия бизнес и какво очакват?

В SurveyRock предлагаме лесни и ефективни решения за всички ваши нужди, свързани с проучвания. Ето няколко причини защо.

Надеждни и персонализирани пазарни проучвания

SurveyRock предоставя на своите потребители възможността да създават многофункционални въпросници, които помагат на бизнеса ви да се разшири и да се конкурира на пазара. Ние ви предоставяме възможност да:

 • Проектиране на проучвания с въпроси на всеки международен език; разширяване на пазарната ви база.
 • Изберете от широк набор от стилове на задаване на въпроси, за да осигурите подходяща обратна връзка.
 • Създаване на неограничен брой дизайни на проучвания; за да можете да персонализирате съдържанието си и да съответствате на брандинга на компанията си.
 • Да разберете и опознаете по-добре клиентите си; да разработите ефективни маркетингови техники и стратегии за управление на продажбите.
 • Спестете всички ненужни разходи за печат, доставка и съставяне.
 • Спестете разходи за наемане на допълнителен персонал за анализ на пазарните проучвания.

Създаване на собствена тема

Като човешки същества обикновено реагираме само на нещо, което ни интересува, т.е. на нещо, което изглежда красиво или привлекателно за очите ни.

Клиентите на вашия бизнес са по-склонни да отговорят на въпросници за проучване, които са цветни, с добър дизайн, представяне и тема. От маркетингова гледна точка също е полезно да покажете на своите (потенциални) клиенти последователен дизайн или брандинг.

Предоставените от SurveyRock въпросници за проучвания се предлагат в предварително дефинирани опции за теми (за базови потребители) и персонализирани опции за теми (за премиум потребители). Това ще гарантира, че целевата ви аудитория ще отговори на вашите въпросници за проучване и няма да ги отхвърли като "просто още един въпросник".

Преглед на индивидуалните резултати

Резултатите от проучването се състоят от общо обобщение на пазарните отговори и индивидуални отговори. Анализът на индивидуалните отговори е наложителен за вашия бизнес. Както се казва, "дяволът се крие в детайлите". Те определят индивидуалните фактори (като начин на живот, мода, хобита и т.н.) или просто конкретните отговори, които оказват влияние върху отговора на вашия клиент/клиент, а не общите макроикономически фактори, които управляват общите пазарни условия.

Премиум пакетът на SurveyRock предоставя разбивка на общата справка за отговорите по отделни лица. Това ще ви позволи да направите продукта си по-фокусиран върху клиентите, да определите микроикономическите фактори на търсенето (за ценови решения) и да разработите индивидуални стимули и предпочитания на клиентите за покупка.

Създаване на собствена целева аудитория

Може да не искате въпросникът ви да е предназначен за широката публика. Няколко малки предприятия искат първо да получат обратна връзка от местния или районния пазар. Възможно е вашият бизнес да е разработил прототип за тестване или да искате първо да установите домашна индустрия, преди да преминете към международна аудитория.

SurveyRock уважава поверителността на личните ви данни и необходимостта от целеви отговори. Ние ви предлагаме уникална връзка към вашия собствен въпросник за проучване, който можете да разпространите сред вашата собствена специфична аудитория, избрани лица или просто да го публикувате в профила си във Facebook или Twitter за по-общ отговор.

За повече информация можете да разгледате раздел с функции на нашия уебсайт.

Коментари

 • Karol
  November 15, 2014 в 10:55 pm

  Наистина обичах статията добави към любимите ми.

Оставете отговор

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

bg_BGБългарски