Studenter är välkomna till SurveyRock!

Även om vårt Premium-konto med allt inklusive diskbänken bara kostar $15 per månad, inser vi att det är mycket pengar för många studenter. Du skulle förmodligen kunna använda det för att köpa lunch för en vecka (dina mammor skulle aldrig förlåta oss). Det är i stort sett en universell sanning att studenter är fattiga, så vi vill hjälpa dig.

Alla studenter som vill skapa sina egna undersökningar (frågeformulär, omröstningar osv.) kan göra det gratis på SurveyRock! 

En kvinna på college som firar sin examen

Det spelar ingen roll om du går i grundskola, gymnasium, högskola eller universitet, skicka bara ett e-postmeddelande till support@surveyrock från ditt skolkonto så ordnar vi ett Premium-konto åt dig. Vi begär bara att du skriver något trevligt om oss på ditt valfria sociala nätverk. 🙂

Med våra Premium-konton kan du skapa obegränsat antal enkäter, få obegränsat antal svar, se dina enkätresultat i realtid när de kommer in, använda enkätlogik och mycket mer. Se våra funktionssida för en fullständig förteckning. Oroa dig inte om din publik inte talar engelska. Du kan skapa en enkät på vilket språk du vill. Vi har besökare från 200 länder som använder många olika språk.

Kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

sv_SESvenska