Ställa in det primära undersökningsspråket

Det finns ungefär 7 000 språk som används i världen i dag. Sedan SurveyRocks start har det varit möjligt att skapa enkäter på vilket språk som helst. Fram till nyligen kunde du dock bara ange enkätfrågorna och navigeringsknapparna på olika språk. Frågorna och valen är uppenbarligen den viktigaste delen av en enkät, men det fanns några enkätdelar som fram till nu bara fanns på engelska.

Drivs av SurveyRock på flera olika språk

Du kan nu skapa undersökningar på 25 olika språk (fler är på väg) och alla delar av undersökningen kommer att vara på det språket: navigeringsknappar, felmeddelanden, sidfötter, sista tacksidan osv. Våra Enterprise-kontoinnehavare kan också använda sig av våra flerspråkiga undersökningar!

Du kan antingen ställa in det primära språket för undersökningen när du först skapar undersökningen eller göra det när som helst senare på sidan för undersökningsinställningar.

När du skapar en undersökning

Skapa en ny undersökning antingen genom att klicka på den svarta "+Skapa" i menyraden högst upp på sidan eller från den gröna "+Skapa" längst ner på sidan.

Skapa en ny undersökning för att välja det primära undersökningsspråket

Då kommer du till fönstret Skapa ny undersökning. Klicka på det andra fältet för att se rullgardinsmenyn och välj ditt primära undersökningsspråk. Vi har 25 just nu, men många fler planeras i framtiden.

Välj ett av över 25 primära undersökningsspråk

Ändra det primära språket för undersökningen från sidan med undersökningsinställningar.

Ett annat sätt att ändra standardspråket för din undersökning är att gå till sidan med undersökningsinställningar. Rulla ner till avsnittet "Survey Language" och välj sedan ditt språk. Klicka på "Spara inställningar" längst ner på sidan och du är klar!

Du kan också ändra standardspråket för undersökningen på sidan för undersökningsinställningar.

Kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

sv_SESvenska