Studenții sunt bineveniți la SurveyRock!

Chiar dacă contul nostru Premium all-inclusive, cu totul, inclusiv chiuveta de bucătărie, costă doar $15 pe lună, ne dăm seama că pentru mulți studenți este o sumă mare de bani. Probabil că ați putea folosi acești bani pentru a cumpăra prânzul pentru o săptămână (mamele voastre nu ne-ar ierta niciodată). Este cam un adevăr universal că studenții sunt săraci, așa că vrem să vă ajutăm.

Orice student care dorește să își creeze propriile sondaje (chestionare, sondaje etc.) poate face acest lucru gratuit la SurveyRock! 

Femeie de colegiu care își sărbătorește absolvirea

Nu contează dacă ești la școala primară, liceu, colegiu sau universitate, doar trimite un e-mail la support@surveyrock din contul de e-mail al școlii și te vom configura cu contul nostru Premium. Îți cerem doar să scrii ceva drăguț despre noi pe rețeaua socială aleasă de tine 🙂 .

Cu conturile noastre Premium, puteți crea un număr nelimitat de sondaje, primi răspunsuri nelimitate, puteți vedea rezultatele sondajelor în timp real, pe măsură ce sosesc, puteți utiliza logica sondajelor și multe altele. Vedeți pagina noastră pagina de caracteristici pentru o listă completă. Nu vă faceți griji dacă publicul dumneavoastră nu vorbește limba engleză. Puteți crea un sondaj în orice limbă doriți. Avem vizitatori din 200 de țări care folosesc multe limbi diferite.

Comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

ro_RORomână