Setarea limbii primare de sondaj

Există aproximativ 7.000 de limbi utilizate în prezent în lume. Încă de la începutul SurveyRock, a fost posibil să creați sondaje în orice limbă ați dorit. Cu toate acestea, până de curând, ați putut introduce doar întrebările sondajului și butoanele de navigare în diferite limbi. Întrebările și opțiunile sunt în mod evident cea mai importantă parte a oricărui sondaj, dar până acum existau câteva piese de sondaj care erau disponibile doar în limba engleză.

Realizat de SurveyRock în mai multe limbi diferite

Acum puteți crea sondaje în 25 de limbi diferite (și mai multe pe drum) și fiecare aspect al sondajului va fi în limba respectivă: butoane de navigare, mesaje de eroare, subsoluri de pagină, pagina finală de mulțumire etc. Deținătorii de conturi Enterprise pot utiliza, de asemenea, sondajele noastre multilingve!

Puteți seta limba principală a sondajului atunci când creați sondajul pentru prima dată sau o puteți face oricând mai târziu din pagina de setări a sondajului.

Când creați un sondaj

Creați un sondaj nou fie dând clic pe pictograma neagră "+Creare" de pe bara de meniu din partea de sus a paginii sau de pe butonul verde "+Creare" din partea de jos a paginii.

Creați un sondaj nou pentru a alege limba principală a sondajului

Astfel, veți ajunge la fereastra Create New Survey (Creare sondaj nou). Faceți clic pe al doilea câmp pentru a vedea meniul derulant și alegeți limba principală a sondajului. Avem 25 în acest moment, dar sunt planificate multe altele pentru viitor.

Alegeți una dintre cele peste 25 de limbi principale de sondaj

Schimbați limba principală a sondajului din pagina de setări a sondajului

O altă modalitate de a schimba limba implicită a sondajului dvs. este de a merge la pagina de setări a sondajului. Derulați în jos până la secțiunea "Limba sondajului" și apoi alegeți limba dvs. Faceți clic pe "Salvați setările" în partea de jos a paginii și ați terminat!

De asemenea, puteți schimba limba implicită a sondajului din pagina de setări a sondajului.

Comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

ro_RORomână