Online enquêtepanels

Een van de uitdagingen bij het uitvoeren van een effectief marktonderzoek is het vinden van een willekeurige steekproef van respondenten voor uw enquête. Wanneer u de doeltreffendheid van reclame moet testen, een merkvergelijkend onderzoek moet uitvoeren of de bruikbaarheid van een website moet evalueren, zijn online enquêtepanels een nuttig instrument om met de juiste gegevens sterkere businesscases te ontwikkelen.

Online_Enquête_Panels

Met online enquêtepanelproviders kunt u gemakkelijk een steekproefpubliek bereiken dat u voorziet van diepgaande inzichten en bruikbare gegevens. Panelleveranciers maken het gemakkelijk om het onderzoek op maat te creëren dat u nodig hebt om nieuwe marketingcampagnes te testen op uw precieze doelgroep of om nieuwe productideeën te perfectioneren aan de hand van directe consumentenreacties.

Bijkomende voordelen van het gebruik van online enquêtepanels zijn onder meer:

  • Vriendelijke respondent - Deelnemers hebben er vooraf mee ingestemd enquêtes in te vullen
  • Inclusief kosten - Incentive logistiek wordt voor u geregeld
  • Anonimiteit - U hoeft uw bedrijf of cliënt niet als de sponsor van het project aan te wijzen

Of uw onderzoeksproject nu tot doel heeft de opinie van het land te kennen over een kwestie van openbaar belang, de omvang en het aandeel van de markt te schatten, de doeltreffendheid van kanalen te meten of zelfs voor een studie over het ontwerp van een getrouwheidsprogramma, online enquêtepanels stellen u in staat moeiteloos een representatieve steekproef van uw doelpopulatie te bevragen. Het maakt niet uit hoe specifiek of hoe breed het profiel van uw doelpubliek is, online enquêtepanel providers kunnen u helpen om hen snel en betaalbaar te bereiken zodat u kunt beginnen met het verkrijgen van de antwoorden die u nodig hebt en die het meest van belang zijn voor uw project.

Als u op zoek bent naar aanbieders van online enquêtepanels, Quirk's en GreenBook hebben elk gidsen die u kunnen helpen de juiste aanbieder voor uw onderzoeksproject te vinden.

Opmerkingen

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

nl_NLNederlands