De primaire enquêtetaal instellen

Er zijn ruwweg 7.000 talen in gebruik in de wereld van vandaag. Sinds het begin van SurveyRock is het mogelijk geweest om enquêtes te maken in elke taal die u maar wilde. Tot voor kort was het echter alleen mogelijk om de enquêtevragen en navigatieknoppen in verschillende talen in te voeren. Vragen en keuzes zijn natuurlijk het belangrijkste onderdeel van elke enquête, maar er waren een paar enquête onderdelen die alleen beschikbaar waren in het Engels tot nu toe.

Aangedreven door SurveyRock in verschillende talen

U kunt nu enquêtes maken in 25 verschillende talen (meer op komst) en elk aspect van de enquête zal in die taal zijn: navigatieknoppen, foutmeldingen, paginavoetbalken, laatste bedankpagina, enz. Onze Enterprise-accounthouders kunnen ook gebruik maken van onze meertalige enquêtes!

U kunt de primaire enquêtetaal instellen als u uw enquête voor het eerst maakt of u kunt dit op een later tijdstip doen vanaf de pagina met enquête-instellingen.

Bij het maken van een enquête

Maak een nieuwe enquête door te klikken op de zwarte "+Maken" knop op de menubalk bovenaan de pagina of via de groene "+Maken" knop onderaan de pagina.

Maak een nieuwe enquête om de primaire enquêtetaal te kiezen

Zo komt u in het venster Nieuwe enquête maken. Klik op het tweede veld om het dropdown menu te zien en kies uw primaire enquêtetaal. Op dit moment hebben we er 25, maar er zijn er nog veel meer gepland voor de toekomst.

Kies uit een van de meer dan 25 primaire enquêtetalen

Wijzig de primaire enquêtetaal op de pagina met enquête-instellingen

Een andere manier om de standaardtaal van uw enquête te wijzigen is door naar de pagina met enquête-instellingen te gaan. Scroll naar beneden naar het gedeelte "Enquête taal" en kies uw taal. Klik op "Instellingen opslaan"onderaan de pagina en je bent klaar!

U kunt ook de standaard enquêtetaal wijzigen op de pagina met enquête-instellingen

Opmerkingen

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

nl_NLNederlands