Az üzleti növekedés javítása - csak egy kattintásnyira az online felmérésekkel

Az internethez kapcsolódó technológia és a vezeték nélküli kommunikációs ágazat gyors növekedésével az újonnan felmerülő kihívások ellenére könnyebbé vált az üzleti növekedés elérése. A virtuális piacok és az online marketing új és (most már) szükséges eszközöket biztosítottak a vállalkozások számára az üzleti növekedéshez és terjeszkedéshez.

Üzleti növekedés

Minden sikeres vállalkozás számára az ügyfelek és a munkavállalók elégedettsége kéz a kézben jár. A hatékony marketing, ügyfélkapcsolati és ügyfélszolgálati képviselői stratégiák nem valósíthatók meg, ha nem ismeri megfelelően az ügyfelek és az alkalmazottak igényeit.

Ebből következik, hogy az üzleti növekedéshez elengedhetetlen az ügyfelek megértése. Ez magában foglalja az összes alkalmazottat, ügyfelet, a nyilvánosságot és mindenkit, aki kapcsolatban áll a szervezetével. Ügyfelei felméréséhez hatékony kutatásra van szükség, és ez az a terület, ahol az online felmérések elengedhetetlenek.

A SurveyRock segítségével korlátlan üzleti növekedést és nemzetközi elismerést érhet el minőségi online felmérések tervezésével a célpiac, az ügyfelek igényeinek és más, a növekedés szempontjából lényeges tényezők meghatározására.

Méretgazdaságosság

Az online felmérések jelentősen csökkenthetik a felmérési költségeket. Egy kisvállalkozás számára ez a piacra való bejutást, az eladások növekedését, és végül magasabb nyereséget és üzleti növekedési számokat jelent.

Globális elismerés

Az üzleti növekedés gyakran jelenti a "globális gondolkodást". Ennek oka, hogy minél magasabb növekedési számokat szeretne elérni vállalkozása számára, annál nagyobb ügyfélkörre van szüksége. Ráadásul az ügyfelek egyre inkább technológiai ismeretekkel rendelkeznek. A vásárláshoz az online marketinget, a kommunikációhoz pedig az online visszajelzési űrlapokat részesítik előnyben.

A SurveyRockot jelenleg világszerte több mint 180 országban használják. Ez növelheti ügyfélkörét és a piac méretét, és lehetővé teszi, hogy a világ minden táján elérje ügyfeleit. Ráadásul a felméréseket bármilyen nyelven fel lehet ajánlani. Ezáltal megszűnik minden nyelvi vagy kulturális akadály, amellyel vállalkozása szembesülhet a felmérés megtervezése vagy az eredmények kiértékelése során.

Visszajelzés

Vállalkozásának növekedését az is meghatározza, hogy a célközönség mennyire hajlandó válaszolni a felmérésekre. Gondoljon a Fortune 500 vállalatra. Vessen egy pillantást a felmérési űrlapjaikra és azok elrendezésére. Elég egy pletyka arról, hogy felmérést végeznek, hogy ügyfeleik máris tollat ragadjanak!

Az online felmérések is segíthetnek egy ilyen márkanév kialakításában. Az Ön felméréseit különböző témákkal, színkombinációkkal és számos más vonzó tulajdonsággal lehet megtervezni. Ha pedig nem tetszenek a meglévő témák, vagy nem illenek a vállalati márkaarculatához, akár sajátot is tervezhet. Ezáltal a felmérései vonzónak tűnnek a közönség számára, akik így szívesebben válaszolnak majd az összes kérdésére.

Az ilyen visszajelzések nem csak az Ön ügyfeleire korlátozódnak. Az online felmérések lehetővé teszik, hogy bármilyen felmérést megtervezzen. Ide tartoznak a munkavállalói visszajelzési felmérések, az eseményszervezési felmérések, az adományozói/befektetői bizalmi felmérések, a bankárok megtartására vonatkozó felmérések és bármely más olyan felmérés, amelyet az Ön vállalkozása számára szükségesnek tart.

Ne feledje - minél több felmérést végez, annál jobban tudja irányítani vállalkozását!

Megjegyzések

Hagyj egy választ

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

hu_HUMagyar