Ügyfélelégedettségi felmérés ösztönzők

Úgy tűnik, manapság (legalábbis az Egyesült Államokban) eléggé elterjedt gyakorlat, hogy egy ügyfél-elégedettségi felmérés a pénztárnál a nyugtákra nyomtatott felhívás, amely a felmérés ösztönzőjeként kedvezményt kínál egy jövőbeli vásárlásra.

Egyesek úgy látják, hogy a kedvezményes kód ösztönzőként történő felajánlása potenciális adateltérítéssel járhat, de a felmérés típusától és a felmérés célközönségétől függően az ösztönző felajánlása általában nagyon hatékony a válaszadási arányok javításában. Az emberek szeretik az ötletet, hogy kapnak valamit az idejükért, és a kutatások szerint az ösztönzők átlagosan 50%-tel növelhetik a válaszadási arányt.

ügyfél-elégedettség

A kedvezménykódok ösztönzőként való használata a növekedés érdekében ügyfél-elégedettség a felmérés válaszadási aránya előnyös lehet a válaszmegtagadás torzításának csökkentése szempontjából, mivel az ösztönző nélküli ügyfélfelmérések általában csak az elégedetlenkedőket fogják meg. A kedvezménykód-ösztönző használata segíthet növelni a középmezőnyben lévő ügyfelek nagy többségének (a nagyon elégedett és a nagyon elégedetlenek között) részvételét, így jobb általános eredményeket érhet el. Amellett, hogy betekintést nyerhet vásárlói vásárlási élményébe, a kedvezménykódok ösztönzőként való felajánlása ösztönözheti a visszatérő vásárlást és erősítheti márkáját.

A felmérésben részt vevők által összegyűjtött adatok további marketingkutatási eszközként használhatók, így további betekintést nyerhet az ügyfelekbe. A kedvezménykód-ösztönző felajánlása információt nyújt Önnek arról, hogy mi volt az ügyfél eredeti vásárlása, valamint arról, hogy felhasználja-e és hogyan használja fel a kedvezménykód-ösztönzőt, ami további felhasználható adatokat eredményez, nem eltérően számos ügyfélhűség-programtól.

Megjegyzések

Hagyj egy választ

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

hu_HUMagyar