Az elsődleges felmérési nyelv beállítása

Nagyjából 7000 nyelv a világon ma használatos. A SurveyRock kezdete óta lehetőség van arra, hogy bármilyen nyelven készíthessen felméréseket, amilyen nyelven csak akar. Egészen a közelmúltig azonban csak a felmérés kérdéseit és a navigációs gombokat lehetett különböző nyelveken megadni. A kérdések és a választási lehetőségek nyilvánvalóan minden felmérés legfontosabb részét képezik, de eddig volt néhány olyan felmérés, amely csak angol nyelven volt elérhető.

A SurveyRock által támogatott több különböző nyelven

Mostantól 25 különböző nyelven hozhat létre felméréseket (továbbiak is készülnek), és a felmérés minden eleme az adott nyelven lesz: navigációs gombok, hibaüzenetek, az oldal láblécei, a végső köszönőoldal stb. Enterprise-fiókunk tulajdonosai is igénybe vehetik a többnyelvű felméréseinket!

A felmérés elsődleges nyelvét beállíthatja a felmérés első létrehozásakor, vagy bármikor később, a felmérés beállításai oldalon.

Felmérés készítésekor

Hozzon létre egy új felmérést a fekete "+Create" gombot az oldal tetején lévő menüsorban, vagy a zöld "+Create" gomb az oldal alján.

Új felmérés létrehozása az elsődleges felmérési nyelv kiválasztásához

Ez az Új felmérés létrehozása ablakhoz vezet. Kattintson a második mezőre a legördülő menü megjelenítéséhez, és válassza ki a felmérés elsődleges nyelvét. Jelenleg 25 van, de a jövőre nézve sokkal több van tervben.

Válasszon a több mint 25 elsődleges felmérési nyelv közül

A felmérés elsődleges nyelvének módosítása a felmérés beállításai oldalon

A felmérés alapértelmezett nyelvének megváltoztatásának másik módja, ha a felmérés beállításai oldalra lép. Görgessen le a "Felmérés nyelve" szakaszig, majd válassza ki a kívánt nyelvet. Kattintson a "Beállítások mentése" az oldal alján, és kész!

A felmérés alapértelmezett nyelvét a felmérés beállításai oldalon is megváltoztathatja.

Megjegyzések

Hagyj egy választ

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

hu_HUMagyar