Digitalizálja felméréseit

Digitize_YourSurveys


Az online felmérésekkel az adatgyűjtés és elemzés egyszerű és hatékony folyamat.

A online felmérések a papíron felül tartalmazzák:

Költségek: Az online felmérések olcsóbbak, mint a papíralapú felmérések - nincsenek papír-, nyomtatási, postázási, telefon- vagy kérdezőbiztosi költségek.

Sebesség: Az online felmérések lehetővé teszik a felmérés azonnali terjesztését, az eredmények valós idejű felhalmozása és táblázatba foglalása pedig azonnali elemzést tesz lehetővé.

Hatékonyság: Az online felmérések megkönnyítik ugyanannak a felmérésnek a jövőben bármikor történő megismétlését - különösen hasznos a trendelemzéshez.

Anonimitás: Az online felmérések teljes anonimitást biztosíthatnak a válaszadóknak, ezáltal növelve az esélyét annak, hogy a válaszadók őszinte és nyílt válaszokat adjanak.

Alaposabb válaszok: Az online felméréseket ott és akkor lehet kitölteni, ahol és amikor a válaszadó választja, lehetőséget biztosítva számára a megfontoltabb válaszadásra.

A felmérési logika használata: Az online felmérések lehetővé teszik Felmérési logika használni kell. Ez a funkció megelőzi a zavart és a bosszúságot, valamint gyorsabb előrehaladást biztosít a felmérés során.

A válaszok véletlenszerűsége: Az online felmérések lehetővé teszik a véletlenszerű válaszlehetőségek kiválasztását, ami csökkenti a sorrendi torzítást. Ha a többválasztós kérdésre adott válaszok véletlenszerűen kerülnek újrarendezésre minden alkalommal, amikor a kérdéshez hozzáférnek, elkerülhetők a torz eredmények, mivel a válaszadók mindig az első választásra kattintanak.

Környezetbarát: Az online felmérések környezetbarátabbak, mint a papíralapú felmérések, mivel nem használnak papírt.

Ezzel együtt a papíralapú felmérések továbbra is értékesek, és nem szabad őket leértékelni. Az adatgyűjtés online és offline módszerei kombinálhatók, ha a válaszadók egy része számára a papíralapú módszerekre van szükség. Azoknak az adatait, akiket csak postai úton, személyesen vagy telefonon lehet elérni, kézzel lehet beírni, így az összes felmérési eredményt együttesen lehet rögzíteni, felülvizsgálni és elemezni.

Megjegyzések

Hagyj egy választ

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

hu_HUMagyar