Diákok szívesen látott vendégek a SurveyRockban!

Bár az all-inclusive, mindent, beleértve a konyhai mosogatót is, Premium fiókunk csak $15 havonta, tisztában vagyunk vele, hogy sok diák számára ez sok pénz. Ebből valószínűleg egy hétre elegendő lenne ebédet venni (anyukátok sosem bocsátaná meg nekünk). Nagyjából általános igazság, hogy a diákok szegények, ezért szeretnénk segíteni nektek.

Minden diák, aki saját felméréseket (kérdőíveket, közvélemény-kutatásokat stb.) szeretne készíteni, ingyenesen megteheti a SurveyRock-on! 

Főiskolás nő ünnepli a diplomaosztóját

Nem számít, hogy általános iskolába, középiskolába, főiskolára vagy egyetemre jársz, csak küldj egy e-mailt a support@surveyrock címre az iskolai e-mail fiókodból, és mi beállítjuk neked a Prémium fiókunkat. Csak annyit kérünk, hogy írj rólunk valami kedveset a választott közösségi hálózatodon 🙂 .

Prémium fiókjainkkal korlátlan számú felmérést hozhat létre, korlátlan számú választ kaphat, valós időben láthatja a felmérés eredményeit, amint azok beérkeznek, használhat felmérési logikát és még sok minden mást. Lásd a funkcióoldal a teljes listáért. Ne aggódjon, ha a közönsége nem beszél angolul. Bármilyen nyelven készíthet felmérést. Nálunk 200 országból érkeznek látogatók, akik számos különböző nyelvet használnak.

Megjegyzések

Hagyj egy választ

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

hu_HUMagyar