Studerende er velkomne hos SurveyRock!

Selv om vores Premium-konto med alt inklusive køkkenvasken kun koster $15 om måneden, er vi klar over, at det for mange studerende er mange penge. Du kunne sikkert bruge det til at købe frokost for en uge (dine mødre ville aldrig tilgive os). Det er stort set en universel sandhed, at studerende er fattige, så vi ønsker at hjælpe dig.

Alle studerende, der ønsker at lave deres egne undersøgelser (spørgeskemaer, afstemninger osv.), kan gøre det gratis hos SurveyRock! 

En universitetsstuderende kvinde fejrer sin eksamen

Det er ligegyldigt, om du går i grundskole, gymnasium, college eller universitet, så send blot en e-mail til support@surveyrock fra din skole-e-mailkonto, så får du oprettet en Premium-konto. Vi beder kun om, at du skriver noget pænt om os på det sociale netværk, du vælger 🙂 .

Med vores Premium-konti kan du oprette et ubegrænset antal undersøgelser, modtage et ubegrænset antal svar, se dine undersøgelsesresultater i realtid, mens de kommer ind, bruge undersøgelseslogik og meget mere. Se vores funktionsside for at få en komplet liste. Du skal ikke være bekymret, hvis dit publikum ikke taler engelsk. Du kan oprette en undersøgelse på det sprog, du ønsker. Vi har besøgende fra 200 lande, der bruger mange forskellige sprog.

Kommentarer

Efterlad et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

da_DKDansk