Online-undersøgelsespaneler

En af udfordringerne ved at gennemføre en effektiv markedsundersøgelse er at finde en tilfældig stikprøve af respondenter til din undersøgelse. Når du skal teste reklamers effektivitet, foretage sammenligninger af mærker eller evaluere brugervenlighed på et websted, er onlineundersøgelsespaneler et nyttigt redskab til at udvikle stærkere business cases med de rigtige data.

Online_Survey_paneler

Med onlinepaneludbydere kan du nemt nå ud til en målgruppe, der giver dig dyb indsigt og data, der kan bruges til handling. Paneludbydere gør det nemt at lave de skræddersyede undersøgelser, du har brug for til at afprøve nye markedsføringskampagner på din præcise målgruppe eller perfektionere nye produktideer med direkte forbrugerresponser.

Andre fordele ved at bruge online-undersøgelsespaneler er bl.a.:

  • Respondent Venlig - Deltagerne har på forhånd indvilliget i at deltage i undersøgelserne
  • Omkostninger inkluderet - Incentive-logistikken er klaret for dig
  • Anonymitet - Du behøver ikke at identificere din virksomhed eller kunde som projektsponsor

Uanset om dit forskningsprojekt går ud på at finde ud af nationens holdning til et emne af offentlig interesse, estimat af markedsstørrelse og markedsandel, kanalens effektivitet eller endog en undersøgelse af loyalitetsprogrammets design, giver online-undersøgelsespaneler dig mulighed for nemt at undersøge et repræsentativt udsnit af din målgruppe. Uanset hvor specifik eller bred profilen af din målgruppe er, kan udbydere af online-undersøgelsespaneler hjælpe dig med hurtigt og billigt at nå dem, så du kan begynde at få de svar, du har brug for, og som betyder mest for dit projekt.

Hvis du leder efter udbydere af online undersøgelsespaneler, Quirk's og GreenBook har hver især kataloger, der kan hjælpe dig med at finde den rette udbyder til dit forskningsprojekt.

Kommentarer

Efterlad et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

da_DKDansk