Incitamenter til kundetilfredshedsundersøgelse

Det synes at være blevet en ret almindelig praksis i disse dage (i hvert fald i USA) at inkludere en undersøgelse af kundetilfredsheden opfordring på kvitteringer ved kassen, der tilbyder en rabat på et fremtidigt køb som incitament for undersøgelsen.

Nogle mener, at der kan være en potentiel dataforvridning forbundet med at tilbyde en rabatkode som incitament, men afhængigt af undersøgelsens type og målgruppe er det normalt meget effektivt at tilbyde et incitament til at forbedre svarprocenten. Folk kan lide tanken om at få noget for deres tid, og undersøgelser har vist, at incitamenter kan øge svarprocenten med gennemsnitligt 50%.

kunde_tilfredshed

Brugen af rabatkoder som incitamenter til at øge kundetilfredshed svarprocenten kan være gavnlig for at reducere skævheder i forbindelse med manglende besvarelse, da kundeundersøgelser uden incitament har tendens til kun at opfange de utilfredse. Ved at bruge en rabatkode som incitament kan du øge deltagelsen fra langt størstedelen af dine kunder i midten (dem mellem meget tilfredse og meget utilfredse), hvilket giver dig bedre overordnede resultater. Ud over at få indsigt i dine kunders indkøbsoplevelse kan tilbud om rabatkoder som incitamenter både stimulere gentagne forretninger og styrke dit brand.

De data, der indsamles fra respondenterne i undersøgelsen, kan bruges som et yderligere markedsføringsundersøgelsesværktøj, der giver dig yderligere kundeindsigt. Ved at tilbyde et incitament med en rabatkode får du oplysninger om, hvad der lå til grund for kundens oprindelige køb, samt om og hvordan de bruger incitamentet med rabatkoden, hvilket giver dig yderligere data, der kan bruges til handling, ikke ulig mange kundeloyalitetsprogrammer.

Kommentarer

Efterlad et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

da_DKDansk