Indstilling af det primære undersøgelsessprog

Der er ca. 7.000 sprog der anvendes i verden i dag. Siden starten af SurveyRock har det været muligt at lave undersøgelser på alle de sprog, du har ønsket. Indtil for nylig har du dog kun kunnet indtaste spørgsmålene og navigationsknapperne i undersøgelsen på forskellige sprog. Spørgsmål og valgmuligheder er naturligvis den vigtigste del af enhver undersøgelse, men der var nogle få undersøgelsesdele, som indtil nu kun var tilgængelige på engelsk.

Powered by SurveyRock på flere forskellige sprog

Du kan nu oprette undersøgelser på 25 forskellige sprog (flere er på vej), og alle aspekter af undersøgelsen vil være på det pågældende sprog: navigationsknapper, fejlmeddelelser, sidefødder, den endelige takkeside osv. Vores Enterprise-kontoindehavere kan også gøre brug af vores flersprogede undersøgelser!

Du kan enten indstille det primære sprog for undersøgelsen, når du først opretter din undersøgelse, eller du kan gøre det senere fra siden med undersøgelsesindstillinger.

Når du opretter en undersøgelse

Opret en ny undersøgelse enten ved at klikke på den sorte "+Opret" på menulinjen øverst på siden eller fra den grønne "+Opret" nederst på siden.

Opret en ny undersøgelse for at vælge det primære undersøgelsessprog

Det fører dig til vinduet Opret ny undersøgelse. Klik på det andet felt for at få vist dropdown-menuen, og vælg dit primære undersøgelsessprog. Vi har 25 lige nu, men der er planlagt mange flere i fremtiden.

Vælg mellem et af over 25 primære undersøgelsessprog

Ændre det primære undersøgelsessprog fra siden med undersøgelsesindstillinger

En anden måde at ændre standardsproget for din undersøgelse på er at gå til siden med undersøgelsesindstillinger. Rul ned til afsnittet "Survey Language", og vælg derefter dit sprog. Klik på "Gem indstillinger" nederst på siden, og så er du færdig!

Du kan også ændre standardsproget for undersøgelsen fra siden med undersøgelsesindstillinger

Kommentarer

Efterlad et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

da_DKDansk