Upload spørgsmål til undersøgelsen

Vi har gjort det meget nemt for dig at oprette undersøgelser ved hjælp af vores undersøgelseseditor. Nogle af jer har dog fortalt os, at I foretrækker at oprette jeres undersøgelser ved først at skrive spørgsmålene ned (fysisk eller digitalt). Til alle jer er vi glade for at kunne meddele, at I nu kan uploade spørgsmål til en undersøgelse for at oprette en undersøgelse eller tilføje til en eksisterende.

Fortsæt med at læse dette indlæg...

Opret en takkeside

Opret en takkeside, som du kan vise dine respondenter, efter at de har indsendt deres svar. Den kan bestå af et eller flere tekstelementer. I eksemplet nedenfor kombinerer vi takkesiden med betingede tekstelementer baseret på respondentens samlede score fra scoring ved multiple choice. Denne funktion er tilgængelig på vores Business- og Enterprise-kontoabonnementer.

Fortsæt med at læse dette indlæg...

Vægtning og pointgivning ved multiple valg

Ved at tilføje vægte til multiple choice-spørgsmål kan du meget nemt oprette scorede undersøgelser, quizzer eller afstemninger. I spørgsmål 1 kan den første mulighed f.eks. være to point værd, den anden mulighed er et point værd, og de andre muligheder er intet værd. Eller du kan stille dine quizdeltagere et simpelt ja/nej-spørgsmål. "Ja" er 1 point værd og "Nej" er 0 point værd. Denne funktion er tilgængelig på alle betalte konti.

Fortsæt med at læse dette indlæg...

Flersproget undersøgelse og yderligere sprog

Hver bruger kan vælge den standardsprog når de opretter en ny undersøgelse eller ændrer en eksisterende. Vores Enterprise-kontoindehavere kan nu oprette flersprogede undersøgelser. Det betyder, at en enkelt undersøgelse kan indeholde spørgsmål på flere sprog. Når respondenten først klikker på linket til undersøgelsen, kan han/hun vælge hvilket sprog han/hun ønsker at deltage i undersøgelsen på.

Fortsæt med at læse dette indlæg...

Indstilling af det primære undersøgelsessprog

Der er ca. 7.000 sprog der anvendes i verden i dag. Siden starten af SurveyRock har det været muligt at lave undersøgelser på alle de sprog, du har ønsket. Indtil for nylig har du dog kun kunnet indtaste spørgsmålene og navigationsknapperne i undersøgelsen på forskellige sprog. Spørgsmål og valgmuligheder er naturligvis den vigtigste del af enhver undersøgelse, men der var nogle få undersøgelsesdele, som indtil nu kun var tilgængelige på engelsk.

Fortsæt med at læse dette indlæg...

Brugerdefinerede variabler til distributører af weblinks

Brugerdefinerede variabler bruges i distributører af weblinks til at oprette unikke links, som kan hjælpe dig med at spore hver enkelt respondent eller gruppe af respondenter. Variablerne kan ses i rapporter og i dataeksport. Lad os f.eks. sige, at du har oprettet en NPS-undersøgelse som du kan sende til dine medarbejdere i virksomheden for at få feedback om, hvordan virksomheden klarer sig. Hvis du vil gruppere svarene efter medarbejderkategori (marketing, salg, produktion, ledelse), kan du gøre det på tre måder.

Fortsæt med at læse dette indlæg...

WYSIWYG-teksteditor til spørgsmål

Siden starten af SurveyRock har vi haft det særlige element Tekst til at bruge billeder eller tekst til at give dine spørgeskemabesøgere nogle yderligere oplysninger. Tidligere i år udvidede vi denne WYSIWYG-funktion (what you see is what you get) til også at omfatte alle vores spørgsmålstyper. Når du opretter et nyt spørgsmål til en undersøgelse, ser teksteditoren til spørgsmålstitelfeltet nu sådan ud.

Fortsæt med at læse dette indlæg...

HIPAA- og PHI-kompatible konti

HIPAA (Health Insurance Portability & Accountability Act) er en amerikansk lov, der indeholder en plan for databeskyttelse og sikkerhed for opbevaring af patienters personlige eller beskyttede sundhedsoplysninger (PHI) sikker. SurveyRock Virksomhed planindehavere kan sikre deres konti for at opfylde HIPAA krav.

Fortsæt med at læse dette indlæg...

URL-omdirigering efter afslutning af undersøgelsen

Denne funktion, URL-omdirigering efter afslutning af undersøgelsen, er blot en smart måde at sige, at du kan sende dine respondenter til en bestemt webside, når de er færdige med at deltage i undersøgelsen. Du kan f.eks. oprette en undersøgelse for at finde ud af, hvad folk mener om dit produkt, og derefter sende dem til en særlig salgsside, når de er færdige.

Fortsæt med at læse dette indlæg...
da_DKDansk