Flersproget undersøgelse og yderligere sprog

Hver bruger kan vælge den standardsprog når de opretter en ny undersøgelse eller ændrer en eksisterende. Vores Enterprise-kontoindehavere kan nu oprette flersprogede undersøgelser. Det betyder, at en enkelt undersøgelse kan indeholde spørgsmål på flere sprog. Når respondenten først klikker på linket til undersøgelsen, kan han/hun vælge hvilket sprog han/hun ønsker at deltage i undersøgelsen på.

Fortsæt med at læse dette indlæg...

Indstilling af det primære undersøgelsessprog

Der er ca. 7.000 sprog der anvendes i verden i dag. Siden starten af SurveyRock har det været muligt at lave undersøgelser på alle de sprog, du har ønsket. Indtil for nylig har du dog kun kunnet indtaste spørgsmålene og navigationsknapperne i undersøgelsen på forskellige sprog. Spørgsmål og valgmuligheder er naturligvis den vigtigste del af enhver undersøgelse, men der var nogle få undersøgelsesdele, som indtil nu kun var tilgængelige på engelsk.

Fortsæt med at læse dette indlæg...

Brugerdefinerede variabler til distributører af weblinks

Brugerdefinerede variabler bruges i distributører af weblinks til at oprette unikke links, som kan hjælpe dig med at spore hver enkelt respondent eller gruppe af respondenter. Variablerne kan ses i rapporter og i dataeksport. Lad os f.eks. sige, at du har oprettet en NPS-undersøgelse som du kan sende til dine medarbejdere i virksomheden for at få feedback om, hvordan virksomheden klarer sig. Hvis du vil gruppere svarene efter medarbejderkategori (marketing, salg, produktion, ledelse), kan du gøre det på tre måder.

Fortsæt med at læse dette indlæg...

WYSIWYG-teksteditor til spørgsmål

Siden starten af SurveyRock har vi haft det særlige element Tekst til at bruge billeder eller tekst til at give dine spørgeskemabesøgere nogle yderligere oplysninger. Tidligere i år udvidede vi denne WYSIWYG-funktion (what you see is what you get) til også at omfatte alle vores spørgsmålstyper. Når du opretter et nyt spørgsmål til en undersøgelse, ser teksteditoren til spørgsmålstitelfeltet nu sådan ud.

Fortsæt med at læse dette indlæg...

HIPAA- og PHI-kompatible konti

HIPAA (Health Insurance Portability & Accountability Act) er en amerikansk lov, der indeholder en plan for databeskyttelse og sikkerhed for opbevaring af patienters personlige eller beskyttede sundhedsoplysninger (PHI) sikker. SurveyRock Virksomhed planindehavere kan sikre deres konti for at opfylde HIPAA krav.

Fortsæt med at læse dette indlæg...

URL-omdirigering efter afslutning af undersøgelsen

Denne funktion, URL-omdirigering efter afslutning af undersøgelsen, er blot en smart måde at sige, at du kan sende dine respondenter til en bestemt webside, når de er færdige med at deltage i undersøgelsen. Du kan f.eks. oprette en undersøgelse for at finde ud af, hvad folk mener om dit produkt, og derefter sende dem til en særlig salgsside, når de er færdige.

Fortsæt med at læse dette indlæg...

Enterprise Account Plan - Tilpasning og personalisering

I de sidste mange måneder har vi modtaget mange anmodninger om nogle ekstra funktioner, især fra vores erhvervskunder. Vi har kigget på forskellige måder at kombinere disse funktioner på i en eller flere af vores eksisterende kontoplaner, men i sidste ende besluttede vi, at det var bedst at pakke dem ind i en helt ny plan.

Fortsæt med at læse dette indlæg...

Distribuér din undersøgelse med en QR-kode

Vi har for nylig tilføjet en ny måde, hvorpå dine respondenter kan få adgang til din undersøgelse. Hver gang du opretter en weblinkfordeler, genererer vi nu automatisk en tilsvarende QR-kode. Du kan bruge dette billede i markedsføring materialer eller i indlæg på sociale medier.

Fortsæt med at læse dette indlæg...

Træk og slip spørgsmål ind i din undersøgelse

Vi vil gerne tro, og vores kunder har fortalt os, at det er meget nemt at lave en undersøgelse med SurveyRock, og det har vores kunder også fortalt os. Men nu har vi lige tilføjet en funktion, der gør processen endnu nemmere og hurtigere. Træk og slip spørgsmål fra en liste til din spørgeskemaside, lige der hvor du vil have dem.

Fortsæt med at læse dette indlæg...
da_DKDansk