Студентите са добре дошли в SurveyRock!

Въпреки че цената на нашия премиум акаунт, който включва всичко, включително кухненската мивка, е само $15 на месец, осъзнаваме, че за много ученици това са много пари. Вероятно бихте могли да ги използвате, за да си купите обяд за една седмица (майките ви никога няма да ни простят). Почти всеобща истина е, че учениците са бедни, затова искаме да ви помогнем.

Всеки ученик, който иска да създаде свои собствени проучвания (въпросници, анкети и др.), може да го направи безплатно в SurveyRock! 

Колежката празнува дипломирането си

Няма значение дали сте в начално училище, гимназия, колеж или университет, просто изпратете имейл до support@surveyrock от училищния си имейл акаунт и ние ще ви настроим с нашия Premium акаунт. Молим ви само да напишете нещо хубаво за нас в избраната от вас социална мрежа 🙂.

С нашите Premium акаунти можете да създавате неограничен брой проучвания, да получавате неограничен брой отговори, да виждате резултатите от проучванията в реално време, докато те постъпват, да използвате логика на проучването и много други. Вижте нашите функционална страница за пълен списък. Не се притеснявайте, ако аудиторията ви не говори английски. Можете да създадете проучване на всеки език, който искате. Имаме посетители от 200 държави, които използват много различни езици.

Коментари

Оставете отговор

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

bg_BGБългарски