Подобряване на растежа на бизнеса - само с едно кликване с онлайн проучвания

С бързия растеж на свързаните с интернет технологии и сектора на безжичните комуникации постигането на бизнес растеж стана по-лесно, въпреки възникващите нови предизвикателства. Виртуалните пазари и онлайн маркетингът предоставиха на предприятията нови и (вече) необходими инструменти за растеж и разширяване на бизнеса.

Растеж на бизнеса

За всеки успешен бизнес удовлетвореността на клиентите и служителите върви ръка за ръка. Ефективните стратегии за маркетинг, взаимоотношения с клиенти и представители за обслужване на клиенти не могат да бъдат приложени, ако не разбирате правилно нуждите на клиентите и служителите си.

От това следва, че за да постигнете растеж на бизнеса, е важно да разбирате клиентите си. Това включва всички служители, клиенти, широката общественост и всички, които са свързани с вашата организация. За да оцените клиентите си, се нуждаете от ефективно проучване и именно тук онлайн проучванията са от съществено значение.

Със SurveyRock можете да постигнете неограничен растеж на бизнеса и международно признание чрез разработване на качествени онлайн проучвания, за да определите целевия си пазар, изискванията на клиентите и други важни за растежа фактори.

Икономии от мащаба

Онлайн проучванията могат значително да намалят разходите ви за проучвания. За малкия бизнес това означава навлизане на пазара с по-ниски цени, увеличаване на продажбите и в крайна сметка - по-висока печалба и ръст на бизнеса.

Глобално признаване

Растежът на бизнеса често означава "глобално мислене". Това е така, защото колкото по-висок е растежът, който искате да постигнете за вашия бизнес, толкова по-голяма база от клиенти ви е необходима. Освен това клиентите стават все по-технически грамотни. Те ще предпочитат онлайн маркетинг за покупки и онлайн форми за обратна връзка за комуникация.

Понастоящем SurveyRock се използва в над 180 държави по света. Това може да увеличи клиентската ви база и размера на пазара и да ви даде възможност да достигнете до клиенти по целия свят. Освен това проучванията могат да се предлагат на всеки език, който желаете. Това премахва всяка езикова или културна бариера, с която вашият бизнес може да се сблъска при изготвянето на проучването или оценката на резултатите от него.

Обратна връзка

Растежът на вашия бизнес се определя и от готовността на целевата ви аудитория да отговаря на вашите проучвания. Помислете за компаниите от Fortune 500. Разгледайте техните формуляри за проучвания и тяхното оформление. Само един слух за това, че провеждат проучване, е достатъчен, за да накара клиентите им да са готови с извадени химикалки!

Онлайн проучванията също могат да ви помогнат да си създадете такава търговска марка. Вашите проучвания могат да бъдат разработени с различни теми, цветови комбинации и няколко други атрактивни характеристики. А ако не харесвате съществуващите теми или те не съответстват на корпоративния ви брандинг, можете дори да създадете свои собствени. Така вашите проучвания ще изглеждат привлекателни за аудиторията ви, която ще бъде по-склонна да отговори на всичките ви въпроси.

Тази обратна връзка не се ограничава само до вашите клиенти. Онлайн проучванията ви позволяват да изготвяте каквито искате проучвания. Това включва проучвания за обратна връзка със служителите, проучвания за управление на събития, проучвания за доверието на дарители/инвеститори, проучвания за задържане на банкери и всякакви други проучвания, които прецените, че са необходими за вашия бизнес.

Запомнете - колкото повече проучвания провеждате, толкова по-добре можете да управлявате бизнеса си!

Коментари

Оставете отговор

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

bg_BGБългарски