Задаване на основния език на изследването

Има приблизително 7 000 езика които се използват в света днес. От самото начало на SurveyRock е възможно да се създават анкети на всеки език, на който пожелаете. Доскоро обаче можехте да въвеждате само въпросите на анкетата и бутоните за навигация на различни езици. Въпросите и изборите очевидно са най-важната част от всяко проучване, но досега имаше няколко части на проучването, които бяха достъпни само на английски език.

Осъществено от SurveyRock на няколко различни езика

Вече можете да създавате проучвания на 25 различни езика (предстои създаването на още) и всеки аспект на проучването ще бъде на този език: бутони за навигация, съобщения за грешки, колонтитули на страниците, финална страница с благодарности и т.н. Нашите притежатели на акаунти Enterprise също могат да се възползват от многоезичните ни проучвания!

Можете да зададете основния език на проучването при първоначалното му създаване или да го направите по-късно от страницата с настройки на проучването.

При създаване на проучване

Създайте ново проучване, като щракнете върху черния бутон "+Създаване" в лентата с менюта в горната част на страницата или от зеления "+Създаване" в долната част на страницата.

Създаване на ново проучване, за да изберете основния език на проучването

Така ще се озовете в прозореца Създаване на ново проучване. Щракнете върху второто поле, за да видите падащото меню и да изберете основния език на проучването. В момента разполагаме с 25, но за в бъдеще са планирани много повече.

Изберете един от над 25-те основни езика на проучването

Промяна на основния език на проучването от страницата с настройки на проучването

Друг начин да промените езика по подразбиране на проучването е да отидете на страницата с настройки на проучването. Превъртете надолу до раздела "Език на проучването" и след това изберете своя език. Щракнете върху "Запазване на настройките" в долната част на страницата и сте готови!

Можете също така да промените езика по подразбиране на проучването от страницата с настройки на проучването.

Коментари

Оставете отговор

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

bg_BGБългарски