Панели за онлайн проучвания

Едно от предизвикателствата, свързани с провеждането на ефективно проучване на пазара, е намирането на случайна извадка от респонденти за вашето проучване. Когато трябва да тествате ефективността на рекламата, да проведете проучване за сравнение на марките или да оцените използваемостта на уебсайта, панелите за онлайн проучвания са полезен инструмент за разработване на по-силни бизнес аргументи с помощта на правилните данни.

Онлайн_проучване_Панели

С помощта на доставчиците на панели за онлайн проучвания можете лесно да достигнете до извадкова аудитория, която да ви предостави задълбочени прозрения и полезни данни. Доставчиците на панелни проучвания улесняват създаването на персонализираните проучвания, от които се нуждаете, за да тествате нови маркетингови кампании върху точно определена целева група или да усъвършенствате идеите си за нови продукти с помощта на преки потребителски отговори.

Допълнителните предимства на използването на панели за онлайн проучвания включват:

  • Приятелски настроени към респондента - Участниците са се съгласили да участват в проучванията предварително.
  • Включени разходи - Логистиката на стимулите е грижа за вас
  • Анонимност - Не е необходимо да посочвате вашата фирма или клиент като спонсор на проекта.

Независимо дали изследователският ви проект е за установяване на мнението на нацията по въпрос от обществен интерес, оценка на размера и дела на пазара, ефективността на каналите или дори за проучване на дизайна на програма за лоялност, онлайн панелите за проучвания ви позволяват безпроблемно да анкетирате представителна извадка от целевата група. Без значение колко специфичен или колко широк е профилът на вашата целева аудитория, доставчиците на онлайн панели за проучвания могат да ви помогнат бързо и достъпно да достигнете до нея, така че да започнете да получавате отговорите, от които се нуждаете и които са най-важни за вашия проект.

Ако търсите доставчици на панели за онлайн проучвания, Quirk's и GreenBook всеки от тях разполага с указатели, които могат да ви помогнат да намерите подходящия доставчик за вашия изследователски проект.

Коментари

Оставете отговор

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

bg_BGБългарски