Încărcați întrebările sondajului

Am facilitat foarte mult crearea de sondaje prin utilizarea editorului nostru de sondaje. Cu toate acestea, unii dintre dvs. ne-au spus că preferă să creeze sondaje scriind mai întâi întrebările (fizic sau digital). Pentru voi toți, suntem bucuroși să vă anunțăm că acum puteți încărca întrebări de sondaj pentru a crea un sondaj sau pentru a adăuga la unul existent.

Continuați să citiți acest post...

Creați o pagină de mulțumire

Creați o pagină de mulțumire pe care să o arătați respondenților la sondaj după ce aceștia își trimit răspunsurile. Aceasta poate consta dintr-un singur sau mai multe elemente de text. În exemplul de mai jos, vom combina pagina de mulțumire cu elemente de text condiționate, bazate pe scorul total al respondentului de la punctaj cu alegere multiplă. Această funcție este disponibilă în cadrul planurilor noastre de cont Business și Enterprise.

Continuați să citiți acest post...

Greutăți și scoruri pentru alegerile multiple

Prin adăugarea de ponderi la opțiunile de întrebări cu alegere multiplă, puteți crea foarte ușor sondaje, chestionare sau sondaje cu punctaj. De exemplu, la prima întrebare, prima opțiune poate valora două puncte, a doua opțiune un punct, iar celelalte opțiuni nu valorează nimic. Sau puneți participanților la chestionarul dvs. o întrebare simplă de tip da/nu. "Da" valorează 1 punct, iar "Nu" valorează 0 puncte. Această funcție este disponibilă pentru toate conturile plătite.

Continuați să citiți acest post...

Sondaj multilingv și limbi suplimentare

Fiecare utilizator poate alege limba implicită atunci când creează un sondaj nou sau modifică unul existent. Deținătorii de conturi Enterprise pot crea acum sondaje multilingve. Aceasta înseamnă că un singur sondaj poate avea întrebări în mai multe limbi. Atunci când respondentul face clic pentru prima dată pe link-ul sondajului, poate alege limba în care dorește să răspundă la sondaj.

Continuați să citiți acest post...

Setarea limbii primare de sondaj

Există aproximativ 7.000 de limbi utilizate în prezent în lume. Încă de la începutul SurveyRock, a fost posibil să creați sondaje în orice limbă ați dorit. Cu toate acestea, până de curând, ați putut introduce doar întrebările sondajului și butoanele de navigare în diferite limbi. Întrebările și opțiunile sunt în mod evident cea mai importantă parte a oricărui sondaj, dar până acum existau câteva piese de sondaj care erau disponibile doar în limba engleză.

Continuați să citiți acest post...

Variabile personalizate pentru distribuitorii de legături web

Variabilele personalizate sunt utilizate în distribuitorii de linkuri web pentru a crea linkuri unice care vă pot ajuta să urmăriți fiecare respondent sau grup de respondenți. Variabilele pot fi vizualizate în rapoarte și în exporturile de date. De exemplu, să presupunem că ați creat un link Sondaj NPS pe care să le trimiteți angajaților companiei dumneavoastră pentru a colecta feedback cu privire la modul în care se comportă compania. Dacă doriți să grupați răspunsurile în funcție de categoria de angajați (marketing, vânzări, producție, conducere), există 3 moduri în care puteți face acest lucru.

Continuați să citiți acest post...

Editor de text WYSIWYG pentru întrebări

Încă de la începutul SurveyRock, am avut elementul special Text pentru cazurile în care doreați să folosiți imagini sau text pentru a oferi participanților la sondaj informații suplimentare. La începutul acestui an, am extins această capacitate WYSIWYG (ceea ce vedeți este ceea ce obțineți) și la toate tipurile noastre de întrebări. Acum, când creați o nouă întrebare de sondaj, editorul de text al câmpului de titlu al întrebării arată astfel.

Continuați să citiți acest post...

HIPAA & PHI Capabile de conturi

HIPAA (Health Insurance Portability & Accountability Act) este o lege din Statele Unite ale Americii care prevede un plan de confidențialitate și securitate a datelor pentru păstrarea informațiilor personale sau protejate ale pacienților privind sănătatea (PHI) în siguranță. SurveyRock Întreprindere deținătorii de planuri își pot securiza conturile pentru a îndeplini cerințele HIPAA cerințe.

Continuați să citiți acest post...

Redirecționare URL după finalizarea sondajului

Această caracteristică, redirecționarea URL-ului după finalizarea sondajului, este doar un mod elegant de a spune că puteți trimite respondenții la o anumită pagină web atunci când au terminat de răspuns la sondaj. De exemplu, creați un sondaj pentru a descoperi ce cred oamenii despre produsul dvs. și apoi trimiteți-i la o pagină specială de vânzări atunci când au terminat.

Continuați să citiți acest post...
ro_RORomână