Meertalige enquête & extra talen

Elke gebruiker kan de standaardtaal wanneer zij een nieuwe enquête maken of een bestaande enquête wijzigen. Onze Enterprise-accounthouders kunnen nu meertalige enquêtes maken. Dat betekent dat een enkele enquête vragen kan bevatten in meerdere talen. Wanneer de respondent voor het eerst op de enquêtekoppeling klikt, kan hij/zij kiezen in welke taal hij/zij de enquête wil invullen.

Lees dit bericht verder...

De primaire enquêtetaal instellen

Er zijn ruwweg 7.000 talen in gebruik in de wereld van vandaag. Sinds het begin van SurveyRock is het mogelijk geweest om enquêtes te maken in elke taal die u maar wilde. Tot voor kort was het echter alleen mogelijk om de enquêtevragen en navigatieknoppen in verschillende talen in te voeren. Vragen en keuzes zijn natuurlijk het belangrijkste onderdeel van elke enquête, maar er waren een paar enquête onderdelen die alleen beschikbaar waren in het Engels tot nu toe.

Lees dit bericht verder...

Aangepaste variabelen voor verdelers van weblinks

Aangepaste variabelen worden gebruikt in web link distributeurs om unieke links te maken waarmee u elke respondent of groep van respondenten kunt volgen. De variabelen kunnen worden bekeken in rapporten en in gegevensexporten. Stel dat u bijvoorbeeld een NPS-enquête naar de werknemers van uw bedrijf te sturen om feedback te verzamelen over hoe het bedrijf het doet. Als u de antwoorden wilt groeperen per werknemerscategorie (marketing, verkoop, productie, leiderschap), zijn er 3 manieren waarop u dit kunt doen.

Lees dit bericht verder...

WYSIWYG-teksteditor voor vragen

Sinds het begin van SurveyRock hebben wij het speciale Tekst-element gehad voor het geval u alleen afbeeldingen of tekst wilde gebruiken om uw deelnemers aan de enquête wat extra informatie te geven. Eerder dit jaar hebben wij die WYSIWYG-mogelijkheid (wat je ziet is wat je krijgt) ook uitgebreid naar al onze vraagtypen. Als u nu een nieuwe enquêtevraag maakt, ziet de teksteditor voor het vraagtitelveld er als volgt uit.

Lees dit bericht verder...

HIPAA & PHI Capable Accounts

HIPAA (Health Insurance Portability & Accountability Act) is een wet van de Verenigde Staten die voorziet in een gegevensbeschermings- en veiligheidsplan voor het bewaren van persoonlijke of beschermde gezondheidsinformatie van patiënten (PHI) veilig. SurveyRock Onderneming kunnen planhouders hun rekeningen beveiligen om te voldoen aan de HIPAA vereisten.

Lees dit bericht verder...

URL-omleiding na voltooiing van enquête

Deze functie, URL-omleiding na voltooiing van de enquête, is gewoon een mooie manier om te zeggen dat u uw respondenten naar een specifieke webpagina kunt sturen als zij klaar zijn met het invullen van uw enquête. Maak bijvoorbeeld een enquête om te ontdekken hoe mensen denken over uw product en stuur hen vervolgens naar een speciale verkooppagina als ze klaar zijn.

Lees dit bericht verder...

Enterprise Account Plan - Aanpassing en Personalisatie

In de afgelopen maanden hebben we veel verzoeken ontvangen voor een aantal extra functies, voornamelijk van onze zakelijke klanten. We hebben gekeken naar verschillende manieren om deze functies te combineren in een of meer van onze bestaande account plannen, maar uiteindelijk hebben we besloten dat het het beste was om ze te verpakken in een gloednieuw plan.

Lees dit bericht verder...

Verspreid uw enquête met een QR-code

We hebben onlangs een nieuwe manier toegevoegd voor uw respondenten om toegang te krijgen tot uw enquête. Telkens wanneer u een verdeler met een weblink aanmaakt, genereren wij nu automatisch een overeenkomstige QR-code. U kunt deze afbeelding gebruiken in marketing materiaal of in sociale media posts.

Lees dit bericht verder...

Drag & Drop vragen in uw enquête

Wij denken graag, en onze klanten hebben ons dat ook verteld, dat het maken van een enquête met SurveyRock zeer eenvoudig is. Maar nu hebben we net een functie toegevoegd die dit proces nog eenvoudiger en sneller maakt. Sleep enquêtevragen uit een lijst naar uw enquêtepagina, precies waar u het wilt hebben.

Lees dit bericht verder...
nl_NLNederlands