Enquêtevragen uploaden

We hebben het u erg gemakkelijk gemaakt om enquêtes te maken door onze enquête-editor te gebruiken. Sommigen van u hebben ons echter verteld dat u liever uw enquêtes maakt door eerst de vragen op te schrijven (fysiek of digitaal). Voor jullie allemaal zijn we blij te kunnen aankondigen dat jullie nu enquêtevragen kunnen uploaden om een enquête te maken of toe te voegen aan een bestaande.

Lees dit bericht verder...

Maak een bedankpagina

Maak een bedankpagina die u aan uw respondenten kunt tonen nadat zij hun reacties hebben ingediend. Deze kan bestaan uit één of meerdere tekstelementen. In het onderstaande voorbeeld combineren we de bedankpagina met voorwaardelijke tekstelementen op basis van de totaalscore van de respondent uit meerkeuze scoring. Deze functie is beschikbaar op onze Business en Enterprise account plannen.

Lees dit bericht verder...

Meerkeuze Gewichten & Scores

Door gewichten toe te voegen aan meerkeuzevraagopties, kunt u heel gemakkelijk enquêtes, quizzen of polls met scores maken. Bijvoorbeeld, in vraag één kan de eerste optie twee punten waard zijn, de tweede optie één punt en de andere opties niets. Of stel uw quizdeelnemers een eenvoudige ja/nee vraag. "Ja" is 1 punt waard en "Nee" is 0 punten waard. Deze functie is beschikbaar op alle betaalde accounts.

Lees dit bericht verder...

Meertalige enquête & extra talen

Elke gebruiker kan de standaardtaal wanneer zij een nieuwe enquête maken of een bestaande enquête wijzigen. Onze Enterprise-accounthouders kunnen nu meertalige enquêtes maken. Dat betekent dat een enkele enquête vragen kan bevatten in meerdere talen. Wanneer de respondent voor het eerst op de enquêtekoppeling klikt, kan hij/zij kiezen in welke taal hij/zij de enquête wil invullen.

Lees dit bericht verder...

De primaire enquêtetaal instellen

Er zijn ruwweg 7.000 talen in gebruik in de wereld van vandaag. Sinds het begin van SurveyRock is het mogelijk geweest om enquêtes te maken in elke taal die u maar wilde. Tot voor kort was het echter alleen mogelijk om de enquêtevragen en navigatieknoppen in verschillende talen in te voeren. Vragen en keuzes zijn natuurlijk het belangrijkste onderdeel van elke enquête, maar er waren een paar enquête onderdelen die alleen beschikbaar waren in het Engels tot nu toe.

Lees dit bericht verder...

Aangepaste variabelen voor verdelers van weblinks

Aangepaste variabelen worden gebruikt in web link distributeurs om unieke links te maken waarmee u elke respondent of groep van respondenten kunt volgen. De variabelen kunnen worden bekeken in rapporten en in gegevensexporten. Stel dat u bijvoorbeeld een NPS-enquête naar de werknemers van uw bedrijf te sturen om feedback te verzamelen over hoe het bedrijf het doet. Als u de antwoorden wilt groeperen per werknemerscategorie (marketing, verkoop, productie, leiderschap), zijn er 3 manieren waarop u dit kunt doen.

Lees dit bericht verder...

WYSIWYG-teksteditor voor vragen

Sinds het begin van SurveyRock hebben wij het speciale Tekst-element gehad voor het geval u alleen afbeeldingen of tekst wilde gebruiken om uw deelnemers aan de enquête wat extra informatie te geven. Eerder dit jaar hebben wij die WYSIWYG-mogelijkheid (wat je ziet is wat je krijgt) ook uitgebreid naar al onze vraagtypen. Als u nu een nieuwe enquêtevraag maakt, ziet de teksteditor voor het vraagtitelveld er als volgt uit.

Lees dit bericht verder...

HIPAA & PHI Capable Accounts

HIPAA (Health Insurance Portability & Accountability Act) is een wet van de Verenigde Staten die voorziet in een gegevensbeschermings- en veiligheidsplan voor het bewaren van persoonlijke of beschermde gezondheidsinformatie van patiënten (PHI) veilig. SurveyRock Onderneming kunnen planhouders hun rekeningen beveiligen om te voldoen aan de HIPAA vereisten.

Lees dit bericht verder...

URL-omleiding na voltooiing van enquête

Deze functie, URL-omleiding na voltooiing van de enquête, is gewoon een mooie manier om te zeggen dat u uw respondenten naar een specifieke webpagina kunt sturen als zij klaar zijn met het invullen van uw enquête. Maak bijvoorbeeld een enquête om te ontdekken hoe mensen denken over uw product en stuur hen vervolgens naar een speciale verkooppagina als ze klaar zijn.

Lees dit bericht verder...
nl_NLNederlands