Felmérési kérdések feltöltése

Nagyon megkönnyítettük a felmérések létrehozását a felmérésszerkesztőnk segítségével. Néhányan azonban azt mondták nekünk, hogy jobban szeretik a felméréseket úgy készíteni, hogy először leírják a kérdéseket (fizikailag vagy digitálisan). Örömmel jelentjük be Önöknek, hogy mostantól feltölthetik a felmérési kérdéseket, hogy felmérést hozzanak létre, vagy kiegészítsenek egy már meglévőt.

Folytassa a bejegyzés olvasását...

Köszönetnyilvánító oldal létrehozása

Hozzon létre egy köszönetnyilvánító oldalt, amelyet a válaszadóknak a válaszok elküldése után mutathat meg. Ez állhat egy vagy több szöveges elemből. Az alábbi példában a köszönetoldalt feltételes szövegelemekkel kombináljuk a válaszadó összesített pontszáma alapján a többszörös választásos pontozás. Ez a funkció a Business és Enterprise számlacsomagjainkban érhető el.

Folytassa a bejegyzés olvasását...

Multiple Choice Súlyok és pontszámok

A feleletválasztós kérdéslehetőségek súlyozásával nagyon egyszerűen készíthet pontozott felméréseket, kvízeket vagy közvélemény-kutatásokat. Például az első kérdésben az első lehetőség két pontot, a második lehetőség egy pontot, a többi lehetőség pedig semmit sem ér. Vagy tegyen fel a kvíz résztvevőinek egy egyszerű igen/nem kérdést. Az "igen" 1 pontot ér, a "nem" pedig 0 pontot. Ez a funkció minden fizetős fiókban elérhető.

Folytassa a bejegyzés olvasását...

Többnyelvű felmérés és további nyelvek

Minden felhasználó kiválaszthatja a alapértelmezett nyelv amikor új felmérést hoznak létre vagy módosítanak egy meglévőt. Enterprise-fiókunk tulajdonosai mostantól többnyelvű felméréseket hozhatnak létre. Ez azt jelenti, hogy egyetlen felmérés több nyelven is tartalmazhat kérdéseket. Amikor a válaszadó először kattint a felmérés linkjére, kiválaszthatja, hogy melyik nyelven szeretné a felmérést kitölteni.

Folytassa a bejegyzés olvasását...

Az elsődleges felmérési nyelv beállítása

Nagyjából 7000 nyelv a világon ma használatos. A SurveyRock kezdete óta lehetőség van arra, hogy bármilyen nyelven készíthessen felméréseket, amilyen nyelven csak akar. Egészen a közelmúltig azonban csak a felmérés kérdéseit és a navigációs gombokat lehetett különböző nyelveken megadni. A kérdések és a választási lehetőségek nyilvánvalóan minden felmérés legfontosabb részét képezik, de eddig volt néhány olyan felmérés, amely csak angol nyelven volt elérhető.

Folytassa a bejegyzés olvasását...

Egyéni változók a weblink-forgalmazók számára

Az egyéni változókat a weblink-forgalmazók egyedi linkek létrehozására használják, amelyek segítségével nyomon követheti az egyes válaszadókat vagy válaszadók csoportját. A változókat a jelentésekben és az adatexportban lehet megtekinteni. Tegyük fel például, hogy létrehozott egy NPS felmérés amelyet elküldhet a vállalat alkalmazottainak, hogy visszajelzést gyűjtsön a vállalat teljesítményéről. Ha a válaszokat munkavállalói kategóriák (marketing, értékesítés, gyártás, vezetés) szerint szeretné csoportosítani, akkor ezt 3 módon teheti meg.

Folytassa a bejegyzés olvasását...

WYSIWYG szövegszerkesztő a kérdésekhez

A SurveyRock kezdete óta létezik a speciális Szöveg elem arra az esetre, ha csak képeket vagy szöveget szeretne használni, hogy a kérdőív kitöltőinek további információkat adjon. Az év elején ezt a WYSIWYG (amit lát, azt kapja) képességet kiterjesztettük az összes kérdéstípusra is. Mostantól, amikor új felmérési kérdést hoz létre, a kérdés cím mezőjének szövegszerkesztője így néz ki.

Folytassa a bejegyzés olvasását...

HIPAA & PHI-képes számlák

A HIPAA (Health Insurance Portability & Accountability Act) az Egyesült Államok törvénye, amely adatvédelmi és biztonsági tervet biztosít a betegek személyes vagy védett egészségügyi információinak (PHI) biztonságos. SurveyRock Vállalat a tervtulajdonosok a HIPAA teljesítése érdekében biztosíthatják számláikat. követelmények.

Folytassa a bejegyzés olvasását...

URL átirányítása a felmérés befejezése után

Ez a funkció, az URL átirányítása a felmérés befejezése után, csak egy díszes módja annak, hogy a felmérés résztvevőit egy adott weboldalra küldje, miután befejezték a felmérés kitöltését. Készítsen például egy felmérést, hogy megtudja, hogyan vélekednek az emberek a termékéről, majd küldje őket egy speciális értékesítési oldalra, amikor befejezték.

Folytassa a bejegyzés olvasását...
hu_HUMagyar