Качване на въпроси за проучване

Създаването на проучвания е много лесно с помощта на редактора на проучвания. Въпреки това някои от вас са ни казвали, че предпочитат да създават анкети, като първо записват въпросите (физически или цифрово). За всички вас сме щастливи да съобщим, че вече можете да качвате въпроси за анкети, за да създадете анкета или да добавите към съществуваща такава.

Продължете да четете тази публикация...

Създаване на страница с благодарности

Създайте страница с благодарности, която да покажете на участниците в проучването, след като изпратят отговорите си. Тя може да се състои от един или няколко текстови елемента. В примера по-долу ще комбинираме страницата с благодарности с условни текстови елементи въз основа на общия резултат на респондента от оценяване с множествен избор. Тази функция е налична в плановете ни за бизнес и корпоративни акаунти.

Продължете да четете тази публикация...

Тежести и резултати при множествен избор

Чрез добавяне на тежести към опциите за въпроси с множествен избор можете много лесно да създавате анкети, викторини или анкети с оценки. Например в първия въпрос първата опция може да бъде оценена с две точки, втората опция - с една точка, а останалите опции - с нищо. Или задайте на участниците във викторината прост въпрос с "да/не". "Да" е на стойност 1 точка, а "Не" е на стойност 0 точки. Тази функция е налична за всички платени акаунти.

Продължете да четете тази публикация...

Многоезично проучване и допълнителни езици

Всеки потребител може да избере език по подразбиране когато създават ново проучване или променят съществуващо. Притежателите на акаунти Enterprise вече могат да създават многоезични проучвания. Това означава, че едно проучване може да съдържа въпроси на няколко езика. Когато респондентът кликне за първи път върху връзката на проучването, той може да избере на кой език иска да направи проучването.

Продължете да четете тази публикация...

Задаване на основния език на изследването

Има приблизително 7 000 езика които се използват в света днес. От самото начало на SurveyRock е възможно да се създават анкети на всеки език, на който пожелаете. Доскоро обаче можехте да въвеждате само въпросите на анкетата и бутоните за навигация на различни езици. Въпросите и изборите очевидно са най-важната част от всяко проучване, но досега имаше няколко части на проучването, които бяха достъпни само на английски език.

Продължете да четете тази публикация...

Потребителски променливи за дистрибутори на уеб връзки

Потребителските променливи се използват в дистрибуторите на уеб връзки за създаване на уникални връзки, които могат да ви помогнат да проследите всеки респондент или група от респонденти. Променливите могат да се разглеждат в отчети и при експорт на данни. Например, да кажем, че сте създали Проучване на NPS за изпращане до служителите на компанията, за да съберете обратна връзка за това как се справя компанията. Ако искате да групирате отговорите по категории служители (маркетинг, продажби, производство, ръководство), има три начина да направите това.

Продължете да четете тази публикация...

WYSIWYG текстов редактор за въпроси

От самото начало на SurveyRock разполагаме със специалния елемент "Текст" за случаите, когато искате да използвате изображения или текст, за да предоставите на участниците в проучването допълнителна информация. В началото на тази година разширихме тази възможност WYSIWYG (това, което виждате, е това, което получавате) и до всички наши типове въпроси. Сега, когато създавате нов въпрос за проучване, текстовият редактор на полето за заглавие на въпроса изглежда така.

Продължете да четете тази публикация...

Акаунти с поддръжка на HIPAA и PHI

HIPAA (Закон за преносимост и отчетност на здравното осигуряване) е закон на Съединените щати, който предвижда план за поверителност и сигурност на данните за съхраняване на личната или защитената здравна информация на пациентите (PHI) безопасно. SurveyRock Предприятие притежателите на планове могат да защитят своите акаунти, за да изпълнят изискванията на HIPAA изисквания.

Продължете да четете тази публикация...

Пренасочване на URL след завършване на проучването

Тази функция - пренасочване на URL след завършване на проучването - е просто красив начин да кажете, че можете да изпратите респондентите на проучването към определена уеб страница, когато те са приключили с проучването. Например, създайте проучване, за да разберете какво мислят хората за вашия продукт, и след това ги изпратете на специална страница за продажби, когато приключат.

Продължете да четете тази публикация...
bg_BGБългарски