Многоезично проучване и допълнителни езици

Всеки потребител може да избере език по подразбиране когато създават ново проучване или променят съществуващо. Притежателите на акаунти Enterprise вече могат да създават многоезични проучвания. Това означава, че едно проучване може да съдържа въпроси на няколко езика. Когато респондентът кликне за първи път върху връзката на проучването, той може да избере на кой език иска да направи проучването.

Продължете да четете тази публикация...

Задаване на основния език на изследването

Има приблизително 7 000 езика които се използват в света днес. От самото начало на SurveyRock е възможно да се създават анкети на всеки език, на който пожелаете. Доскоро обаче можехте да въвеждате само въпросите на анкетата и бутоните за навигация на различни езици. Въпросите и изборите очевидно са най-важната част от всяко проучване, но досега имаше няколко части на проучването, които бяха достъпни само на английски език.

Продължете да четете тази публикация...

Потребителски променливи за дистрибутори на уеб връзки

Потребителските променливи се използват в дистрибуторите на уеб връзки за създаване на уникални връзки, които могат да ви помогнат да проследите всеки респондент или група от респонденти. Променливите могат да се разглеждат в отчети и при експорт на данни. Например, да кажем, че сте създали Проучване на NPS за изпращане до служителите на компанията, за да съберете обратна връзка за това как се справя компанията. Ако искате да групирате отговорите по категории служители (маркетинг, продажби, производство, ръководство), има три начина да направите това.

Продължете да четете тази публикация...

WYSIWYG текстов редактор за въпроси

От самото начало на SurveyRock разполагаме със специалния елемент "Текст" за случаите, когато искате да използвате изображения или текст, за да предоставите на участниците в проучването допълнителна информация. В началото на тази година разширихме тази възможност WYSIWYG (това, което виждате, е това, което получавате) и до всички наши типове въпроси. Сега, когато създавате нов въпрос за проучване, текстовият редактор на полето за заглавие на въпроса изглежда така.

Продължете да четете тази публикация...

Акаунти с поддръжка на HIPAA и PHI

HIPAA (Закон за преносимост и отчетност на здравното осигуряване) е закон на Съединените щати, който предвижда план за поверителност и сигурност на данните за съхраняване на личната или защитената здравна информация на пациентите (PHI) безопасно. SurveyRock Предприятие притежателите на планове могат да защитят своите акаунти, за да изпълнят изискванията на HIPAA изисквания.

Продължете да четете тази публикация...

Пренасочване на URL след завършване на проучването

Тази функция - пренасочване на URL след завършване на проучването - е просто красив начин да кажете, че можете да изпратите респондентите на проучването към определена уеб страница, когато те са приключили с проучването. Например, създайте проучване, за да разберете какво мислят хората за вашия продукт, и след това ги изпратете на специална страница за продажби, когато приключат.

Продължете да четете тази публикация...

План за корпоративен акаунт - персонализация и персонализиране

През последните няколко месеца получихме много искания за някои допълнителни функции, предимно от нашите корпоративни клиенти. Разгледахме различни начини за комбиниране на тези функции в един или повече от съществуващите ни планове за акаунти, но в крайна сметка решихме, че е най-добре да ги включим в изцяло нов план.

Продължете да четете тази публикация...

Разпространете проучването си с QR код

Наскоро добавихме нов начин за достъп на респондентите до вашето проучване. Всеки път, когато създавате дистрибутор на уеб връзка, вече автоматично генерираме съответния QR код. Можете да използвате това изображение в маркетинг материали или да ги включвате в публикации в социалните медии.

Продължете да четете тази публикация...

Влачете и пускайте въпроси в проучването си

Обичаме да мислим, а и нашите клиенти ни казват, че създаването на проучване с SurveyRock е много лесно. Но сега току-що добавихме функция, която прави този процес още по-лесен и бърз. Плъзнете и пуснете въпросите за анкета от списък в страницата на анкетата, точно където искате.

Продължете да четете тази публикация...
bg_BGБългарски