Sondajele angajaților: Aflați ce cred ei cu adevărat

voeframeworkgraphic_04_28_11

Nu ar trebui să subestimați niciodată impactul de durată pe care îl pot avea atitudinea și performanța unui angajat asupra nivelului de satisfacție a clienților. Cercetările au arătat că atitudinile pozitive ale angajaților reduc drastic daunele pe care problemele neașteptate le pot provoca asupra satisfacției generale a clienților dumneavoastră.

Pe lângă îmbunătățirea tratamentului clienților, alte beneficii ale măsurării și îmbunătățirii satisfacției angajaților includ reducerea fluctuației de personal și reducerile asociate în costurile de formare. De asemenea, o reputație îmbunătățită a companiei dumneavoastră ca loc de muncă poate facilita atragerea de angajați de calitate.

Willis Towers Watson este o firmă de servicii profesionale la nivel global care oferă niște servicii de mare Tendințe privind implicarea angajaților sau consultați și Mercer Studiu privind tendințele globale în materie de talente pentru 2020. Există o mulțime de informații disponibile pe site-ul lor, așa că nu uitați să vă petreceți ceva timp navigând, angajații și clienții dvs. se vor bucura că ați făcut-o.

Mulți proprietari de afaceri nu realizează legătura puternică dintre fericirea angajaților și succesul afacerii dumneavoastră. Nu puteți avea o afacere de succes fără angajați fericiți și competenți, așa că este logic să folosiți un sondaj de satisfacție a angajaților pentru a urmări atitudinea angajaților dvs. față de munca lor și față de locul de muncă.

Sondajele angajaților vă poate ajuta să înțelegeți ideile, opiniile și preocupările angajaților - în timp ce încă mai aveți timp să acționați. Sondajele online vă permit să distribuiți cu ușurință sondaje tuturor angajaților și să colectați rapid un feedback util. Rețineți că sondajele confidențiale - în care răspunsurile angajaților sunt anonime - cresc rata de participare a angajaților, precum și calitatea feedback-ului. Nu uitați să formatați sondajele în așa fel încât să colectați atât date acționabile, cât și feedback anecdotic.

Culegerea feedback-ului la momentele potrivite vă permite să vă monitorizați cea mai importantă resursă înainte de a fi prea târziu. Dacă o companie nu le oferă angajaților posibilitatea de a-și oferi feedback-ul, aceasta va trece cu vederea potențialele puncte problematice din activitatea sa. Feedback-ul ar trebui să fie colectat după un anumit eveniment pentru a vă monitoriza procesele, precum și la intervale specifice pentru a colecta date utile privind satisfacția:

  • Înainte de angajarea unui angajat, pentru a vă îmbunătăți procesul de recrutare;
  • După orientarea angajaților, pentru a vă îmbunătăți procesul de integrare a angajaților;
  • Trimestrial pentru sondajele de satisfacție ale companiei;
  • Semestrial pentru evaluarea performanțelor;
  • După plecarea unui angajat pentru a îmbunătăți retenția

Interacțiunea cu angajatul determină calendarul sondajelor bazate pe evenimente; datele ar trebui colectate imediat după interacțiune, în timp ce experiența este încă proaspătă în mintea angajatului. Pentru sondajele de satisfacție a angajaților, sondajele ar trebui să fie repartizate pe parcursul unui an, mai degrabă decât să fie efectuate o dată pe an. Dacă există doar un singur punct de date pentru fiecare an, un singur eveniment recent ar putea avea un impact mare asupra rezultatelor, influențând deciziile de afaceri.

SurveyRock este aici pentru a vă ajuta colectați feedback-ul angajaților pentru:

  • Satisfacția angajaților
  • Satisfacția față de beneficii
  • Formare și dezvoltare profesională
  • Evaluarea 360
  • Autoevaluare
  • Evaluarea muncii în echipă
  • și multe altele...

Comentarii

  • jagjit kaur
    June 14, 2018 la 8:40 pm

    Îmi place cum gândești.Trebuie să înțelegem clientul și îngrijitorul.

    1. jagjit kaur
      July 17, 2018 la 3:06 pm

      Sunt de acord cu tine

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

ro_RORomână